Längtan till Ön Dahlak

Köksmästare Sahle samt personal önskar er varmt välkomna till Dahlak Bar & restaurang!

Välkommen till vår kulinariska oas inspirerad av det bästa från Östra Afrika, med en speciell fokus på Eritrea och Etiopien! Vår hemsida ger dig en inblick i den varma atmosfären och smakrika matupplevelser som du kan förvänta dig när du besöker oss.

Här på vår plats strävar vi efter att skapa minnesvärda stunder genom en kombination av autentisk mat och en välkomnande miljö.
Vårt restaurang genomsyras av konstverk från Östafrika, vilket skapar en spännande och inbjudande atmosfär för alla våra gäster.

Vårt kök erbjuder en resa genom exotiska smaker och traditionella rätter. Från aptitretare till huvudrätter och desserter, varje rätt är noggrant tillagad med kärlek och serveras av vår kunniga personal. Vid privata evenemang anpassar vi gärna vår meny efter dina önskemål för att skapa en personlig och minnesvärd upplevelse.

För speciella tillfällen som födelsedagar, dop och bröllopsfester är vår restaurang den perfekta platsen att fira. Kontakta oss gärna för frågor om att abonnera lokalen för privata evenemang.

När du besöker oss kan du förvänta dig en smakrik resa som fångar den exotiska känslan av Östra Afrika. Utforska vårt utbud av rätter, från de utsökta grillade spetten till de välkryddade lamm- eller nötkötträtterna med influenser från berbere och tesmi.

Vår uteservering är särskilt populär på sommaren, där vi erbjuder en avslappnad atmosfär medans du njuter av din måltid tillsammans med en tropisk drink, perfekt kombinerat med värmen och ett leende på läpparna. Tankarna leder till "DAHLAK", ön vid Röda havet i Eritrea, vilket inspirerar vår plats och ger en extra dimension till din upplevelse.

Besök oss personligen på adresserna TRÄDSKOLEVÄGEN 5 och ENSKEDEVÄGEN (50 m väst om OKQ8) eller ta en kort promenad från GLOBEN, BLÅSUT, SANDSBORG samt SOCKENPLANS tunnelbanestation på den gröna linjen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang och dela dessa smakupplevelser med dig.

Enquae bdehan metsaekum. Enquan beselam metachu. Eller som vi säger i Sverige... vi ses på Ön Dahlak!

Varmt välkomna till en kulinarisk resa hos oss!