Längtan till Ön Dahlak

Köksmästare Sahle samt personal önskar er varmt välkomna till Dahlak Bar & restaurang!

Vi erbjuder ett kök med det bästa ifrån Östra Afrika, Eritrea och Etiopien!  Det lovas minnesvärda matupplevelser i en varm miljö med tegelväggar fylld med konst ifrån Öst Afrika. Atmosfären är spännande, inbjudande, värmande och ni möts alltid med ett leende på läpparna från vår fina personal.

Hit är alla välkomna, från barnfamiljer till mindre sällskap till en oförglömlig middag och chansen att uppleva annan matkultur.  

Glöm inte att säga till oss i förväg om du planerar en Romantiska middag, vi ser till att göra det extra mysigt för er.

Födelsedagar, Dop samt bröllopsfester tillhör våra specialitéer. Tveka inte att höra av er om ni har frågor angående abbonnering av lokalen för privata festliga tillställningar.

Vår meny har en smak av exotiskt mat kultur. Det erbjuds goda aperitifer till små rättar, huvudrätter samt goda desserter. Maten serveras med kärlek från kunniga personal. Personal tipsar gärna de olika mat/dryck kombinationer som skapar den där lilla extra smak upplevelsen! (Vid privata evenemang är menyn anpassad efter kundens önskemål.)

På somrarna är vår uteplats ganska eftertraktad...En god tropiskt drink är inget fel på. Går hand i hand med värmen och ett gott leende på läpparna. Med tankarna i "DAHLAK"! Dahlak.., som betyder ÖN! Ön som befinner sig vid Röda havet i det Urgamla landet Eritrea!

Här...i den här ön, "Dahlak", eftersträvar vi att hittar den exotiska känslan, av hav, stranden och den röda berömda ön! Kom med och ta del av denna upplevelse... 

Besök oss på TRÄDSKOLEVÄGEN 5 samt ENSKEDEVÄGEN (50m väst om OKQ8) eller via en promenad, cykel, eller med bil. 
10 minuters promenad från GLOBEN, BLÅSUT, SANDSBORG samt SOCKENPLANS Tunnelbanas Gröna Linjen!

Enquae bdehan metsaekum. Enquan beselam metachu. Eller så man säger i Sverige... vi ses på Ön Dahlak!

Varmt välkomna!